[layerslider id="1"]

Biz Kimiz?

Ankara oto galeri sektöründe hizmet veren firmamız kuruluşunun 10. yılında, sektöründe öncü firmalar arasında yerini almıştır. Lüks araçların alım ve satım hizmetlerini alabileceğiniz Mas Grup  Ankara merkezli ve tüm Türkiye de güvenle hizmet alabileceğiniz kurumsal bir yapıya sahiptir.

MAS Grup’un bugünlere gelmesindeki en önemli rol oynayan etken; Müşterilerinin ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap vermesidir. Hiçbir zaman müşterisinin statü ve makamına göre davranmayan Mas Grup, herkese aynı ölçü, samimiyet ve sıcaklıkla yaklaşarak çok değerli bir müşteri portföyüne sahip olmuştur.

Biz Mas Grup olarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaç edinmiş bir firma anlayışı ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunarak, takdirlerinizi kazanmaktan gurur duyarız. Bu şevk ve inanç bizim var olma kaynağımızdır.

Hizmetlerimiz

Konsinye Hizmeti

Aracınızı getirin sizin için tüm işlemleri yapalım ve Mas Grup galerimizde sergileyelim. Müşteri portföyümüzle aracınızı  kısa sürede satalım.

Alım
Hizmeti

Almak istediğiniz araç ile ilgili özellikleri Mas Grup’a bildirmeniz yeterlidir. Biz sizin için araştırır ve en uygun aracı buluruz. 

Satış
Hizmetleri

Aracınızın özelliklerini Mas Grup’a bildirmeniz yeterli. Konusunda uzman kadromuzla aracınıza ekspertiz öncesi ve sonrası en iyi uygun fiyatı verir.